آیا تخصص ریاضی برای تحلیل داده با پایتون ضروری است؟

تحلیل داده‌ها اغلب به معنای کار با اعداد و استخراج اطلاعات ارزشمند از اونهاست. اما آیا واقعاً باید توی اعداد و ریاضیات متخصص باشیم؟

موفقیت در تحلیل داده‌ها با استفاده از پایتون معمولاً نیاز به داشتن مهارت‌ها و دانش مناسبی در ریاضی، برنامه‌نویسی و حوزه کاری شما داره. این یعنی لازم نیست تو هیچ‌کدوم از این‌ها متخصص باشید (مگر اینکه قصد دارید مقاله‌ای در کنفرانس‌های علمی بین‌المللی ارائه بدید).

نذارید خیلی از “متخصص‌ها” شما رو گول بزنن چون خیلی از اون‌ها یا فیک هستن یا اصلاً تجربه‌ای ندارن. چیزی که باید بدونید اینه که قدم بعدی چیه تا بتونید پروژه‌هاتون رو با موفقیت به پایان برسونید. شما بعد از خوندن همه فصل‌های اینجا متخصص هیچ چیزی نخواهید شد. اما این مطالب برای این کافی هست که شما یه درک بهتر از پایتون و تحلیل داده‌ها پیدا کنید.

حالا برگردیم به تخصص ریاضی. احتمالاً شما از قبل با مفاهیمی مثل میانگین، انحراف معیار و دیگه اصطلاحات رایج در آمار آشنا هستید. در حین عمیق‌تر شدن در تحلیل داده‌ها ممکنه با مفاهیمی مثل حساب دیفرانسیل و انتگرال و جبر خطی برخورد کنید. اگه وقت و علاقه دارید، می‌تونید هر زمان که خواستید اون‌ها رو مطالعه کنید. این ممکنه به شما یه مزیت در پروژه تحلیل داده‌ای که روش کار می‌کنید بده یا نه.

باز هم میگم، مسئله حل مشکلاته. تمرکز باید روی این باشه که چطور یه چالش رو بگیرید و با موفقیت از پسش بربیاید. این در همه زمینه‌ها به‌خصوص در تجارت و علم صدق می‌کنه. نذارید هیاهو یا افسانه‌ها شما رو منحرف کنن. روی مفاهیم اصلی تمرکز کنید و موفق خواهید شد.